Metodologie de desfășurare a programelor de formare profesională – Calificare Suport de curs ajutor de bucătar Caiet de soluții privind diminuarea și combaterea discriminării la locul de muncă Cod de etică Ghid de bune practici Metodologia de arhivare a documentelor Metodologia de coordonare, implementare și monitorizare a activităților Metodologia de comunicare Metodologia de identificare, înscriere, analiză, selecție și înregistrare a grupului țintă Metodologia privind managementul riscului pe cele patru componente Regulament / procedură, pentru organizarea achiziților Regulament sub forma unei strategii pentru promovarea, asigurarea, continuitatea și dezvoltarea rezultatelor și a know-how-ului din proiect Regulament de organizare și funcționare a echipei de implementare, care conține și împărțirea atribuțiilor și rolurilor fiecăruia Regulament de ordine interioară privind managementul gestiunii deșeurilor produse prin activitățile întreprinse Regulament de ordine interioară privind egalitatea de șanse și gen în relațiile de muncă Regulament de ordine interioară referitor la respectarea protejării mediului înconjurător și la respectarea principiului de dezvoltare durabilă Sistem de evaluare a membrilor echipei de implementare Strategie de monitorizare și raportare a grupului țintă